Nieuw!   Mindfulness voor en door begeleiders:  Nieuw! start september 2017

Bestemd voor coaches, therapeuten en andere begeleiders. Tijdens deze 8-weekse training ervaart u hoe het is om aan de Mindfulness Based Stress Reduction training deel te nemen. En er wordt stilgestaan bij de integratie van de mindfulness onderdelen binnen uw eigen werksetting. Ook met huiswerkopdrachten.

Paradoxale interventies & provocatief coachen: 5e editie start oktober 2017

Bestemd voor psychologen NIP geregistreerd of bezig met registeren. Uitbreiding van uw begeleidingsstijl met uitdagend, humorvolle, paradoxale interventies. Integratie met uw eigen werkwijze en methodieken. Met 83 accreditatiepunten van NIP registers A&G en A&O.

Introductieworkshop provocatief coachen:

bestemd voor coaches, managers, adviseurs en andere begeleiders. Een eerste kennismaking met uitdagen, creatieve antwoorden en het scheppen van verwarring. Een must voor iedereen die met anderen samenwerkt en een verrijking voor uzelf.

Semester provocatief coachen:

Bestemd voor coaches, hulpverleners en andere begeleiders. Verdieping van uw begeleidingsvaardigheden met lachspiegels, metaforen, uitdaging en duivelse confrontaties. Integratie met uw eigen kwaliteiten en stijl.