Coachen: versterk je leiderschap

Je hebt een dilemma of (levens)vraag. Je merkt dat bepaalde situaties blijven terugkomen en je wilt er er nu echt mee aan de slag. Alles gaat zijn gangetje maar je wilt op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je hebt behoefte aan nieuwe inspiratie. Je wilt het heft in handen nemen en staat open voor confrontaties.

Re-integratie: stressmanagement en gezond weer aan het werk

Je zit niet lekker in je vel en het lukt niet (goed) om te werken. Je wilt dat dit zo snel mogelijk over gaat maar je weet niet hoe je dit het beste kunt aanpakken. Je hebt behoefte aan een sparring partner die met je meedenkt en begrijpt waar je mee te maken hebt.

Loopbaancoaching: evalueer en bepaal jouw strategie

Je hebt een baan maar je twijfelt of je er nog langer wilt blijven. Je wilt onderzoeken of er andere mogelijkheden zijn die je weer uitdagen. Of: je hebt net een nieuwe functie en wilt je strategie bepalen.

Outplacement: haal het beste uit je ontslag

Je bent ontslagen of dat gebeurt binnenkort. Dat had je niet verwacht en je hebt even tijd nodig om hier aan te wennen. Je baalt als een stekker en tegelijkertijd wil je niet bij de pakken neer zitten. Je hebt behoefte aan een klanbord en wilt er het beste van maken.

Voor deze en andere vragen kun je bij mij terecht.

Meer weten? Contact mij!

Bel 06-55704831, mail ywknape@euronet.nl of

Stuur direct een bericht